Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Beytepe Yeşil Vadi - Hacettepe Üniversitesi - Ankara



Beytepe'de İlkbahar Bir Harika


Güneş göz kapaklarımı ısıtıyor 
Ah! Güvenilmez ilkbahar güneşi 
Rüyada mıyım gerçek mi bu 
Hem var gibiyim hem yok gibi ..


Şair ne de güzel anlatmış ilkbaharı.. İlkbahar diyince aklıma geldi bu cennet gibi yeşil vadiyi anlatmak..




Yeşil Vadi Hacettepe Üniversitesi kampüsü sınırları içerisinde yer almaktadır. Öğrencilerin , öğretim üyelerinin, doğaseverlerin ,doğayla iç içe yaşamak isteyen herkesin buluşma noktası..
Özellikle Hacettepe Üniversitesi'nde okuyanların anlata anlata bitiremediği bir nevi sembol haline gelen Yeşil Vadi ormanın içinde doyasıya sessizliğin, yeşil alanın ,oksijenin ve temiz havanın tadını çıkarabileceğiniz harika bir yer.
İlkbaharda buraya gelmek benim için ayrı bir mutluluk ama kışın kar yağdığı zaman buraya yine uğramanızı tavsiye ediyorum.. Beyazın büyüsünü bir de burada görün derim.



Orman havası , kuğuların güzel sesleri, ağaçların hışırtısı , sessiz sedasız gezinen minik kaplumbağalar, şirin tavşanlar ..

Yeşil Vadi de çok çeşitli fotoğraflar çekilebilir albümünüze en tatlı kareleri yerleştirebilirsiniz.Yeşil Vadiyle sınırlı kalmak istemeyen ziyaretçiler yolu takip edip ormanın içine yürüyüş yapabilirler ..
Eğlenme, dinlenme,boş zaman ne yapmak istiyorsanız Yeşil Vadi beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır..Ailenizi,sevgilinizi, arkadaşlarınızı alıp gelin bu güzelliği bir de yakından görün ..

Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın..
Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı