Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Elmadağ Kayak Merkezi - Ankara Tanıtım

Türkiye’nin başkentliğini yapan Ankara, kış turizminin önemli noktaları arasındadır. İl merkezine 17 kilometre uzaklıkta olan Elmadağ Kayak Merkezi’nde kayak sporu için gelenler için kayak evleri vardır.
Kayak merkezinde; aynı zamanda 4 yıldızlı bir otel bulunmaktadır. Hava kuvvetlerine ait teleski tesisi, kafeterya mevcuttur. Ankara’daki Elmadağ Kayak Merkezi, sezonu ocak ayında başlatır ve mart ayında sezonu bitirir.
Güzel bir kış tatilinin planlarını yapıyorsanız Elmadağ Kayak Merkezi’ni tercih edebilirsiniz. Tabii ilk olarak Elmadağ Kayak Merkezi yakınındaki otellerin birinde kendinize yer ayırmalısınız. Kayak merkezine üniversite araçlarıyla, belediye otobüsleriyle ve özel aracınızla ulaşabilirsiniz.
Kayak merkezinin pistleri orta ve kolay pistleri vardır. Kolaylıkla kayak yapma imkan sunar ve hem kış tatilleriniz için hem de hafta sonu tatilleriniz için tercih edebileceğiniz noktalardan biridir. Yapacağınız tek şey Elmadağ Kayak Merkezi yakınındaki otellerin birinde kendinize hemen yer ayırmanız.
Dört mevsim farklı güzellikler sunan Türkiye, kış turizmi açısından diğer önemli noktaları ile de sizleri güzel bir tatile davet ediyor. Palandöken Kayak Merkezi ve Uludağ Kayak Merkezi bu noktalar arasında en çok tercih edilen yerler arasındadır.

Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı