Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Kentpark - Cepa - Armada - Next Level

Kentpark alış veriş merkezi Eskişehir yolundaki Armada, Cepa, Next Level ile birlikte yol üzerinde yer alan merkezlerden biridir. Bütün Eskişehir yolu otobüsleri buranın önünden geçer. ODTÜ metro durağında inerseniz buraya yine gelebilirsiniz. İçerisinde diğer AVM'lerden farkı ise Media Markt'ın bulunması. 2008 yılında hizmete açıldı Decathlon'a ev sahipliği yapması da buranın en büyük avantajı. 


Cepa yine Eskişehir yolundaki  AVMlerden sadece biri. Kentpark ile yan yana bulunan Cepa'nın geçmişi Kentpark'tan öncelere dayanıyor. Burada bazı zamanlar etkinlikler, lunapark gibi eğlenceler yapılıyor. İçerisinde Carrefour gibi büyük bir süper market var. Paintball için alt katı uygun ve sinema salonlarıyla sizleri vizyondaki filmleri takip etmeniz için güzel salonları var. DnR mağazası da burayı Kentpark'tan ayırır. 

Next Level'in karşısında yer alan Aşti'ye en yakın alışveriş merkezidir. Görüntü itibariyle bir gemiyi andıran yapı oldukça lüks mağazalara ev sahipliği yapılıyor. Şu sıralar Jazz Günleri devam ediyor. Sürekli olarak konser etkinlikleri olan bu merkezde pahalı hediyeler ve oyuncaklar için gezilebilir.

AVMler arasında Eskişehir Yolunda yapılan son merkez. Yeni açılan bu yerde pek alışveriş merkezi havası yok ama Starbucks ilk açılan dükkanı olmuş herhalde. Yiyecek bölümleri dışında pek gezen var diyemem. Diğer AVM'lere göre biraz daha geride kaldığını söylemek mümkün.



Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı