Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

7. Cadde - Aşkaabat Caddesi - Ankara Tanıtım

7. Cadde. Size abartıla abartıla anlatılan Ankara caddesidir. Böyle başlıyorum çünkü büyük ümitlere kapılıp gitmeyin buraya. İstanbul'dan gelenler için tatmin edici değildir belki ama küçük şehirden gelenlere göre biraz daha kalabalık cadde tanımını yapabilirim. Ne var burada diye bilmeyenlere biraz tarif edeyim:


Milli Kütüphane'de inip yürüyerek 2 dakikada caddeye ulaşmak mümkün. Öncelikle Kızılay'a göre daha elit bir yer çünkü merkezden biraz uzak ve üniversite öğrencisi ağırlıklı olduğunu söyleyebilirim. Tabi eskiye oranlar apaçi ve çoluk-çocuklar buralarda oranları artış gösterdi. Caddenin araç trafiğine açık olmasından dolayı şekilci abilerimiz ve ablalarımız son ses müzikle lüks arabalarıyla caddeyi tavaf etmek suretiyle 3 kere dönüp hacı oluyorlar. Sadece yayalara ayrılmış olsa cadde belki daha güzel bir yer olabilir. 

Kafe ve bar sayısı çok fazla. Yeme-içme ve giyim mağazaları vardır bu caddede. Geceleri de işportacılar tezgahlarını açarlar. Ab'bas waffle'ı özellikle belirtiyorum gidince bir uğrayın. Tabu Cafe en bilinen kafelerindendir. McDonalds, Burger ve en önemlisi Mango. Kadınların uğramadan geçemeyeceği kadar büyük ve bol çeşitlilik var. 



7. Cadde Nerede?



Ankara'ya gelince Kızılay'dan daha kaliteli kafelere gelmek isterseniz Güvenpark'tan herhangi bir dolmuşa binip 7. Cadde'ye kolaylıkla ulaşabilirsiniz.Gelip burada yapabilecekleriniz bir kafede oturup hoşça vakit geçirmek. Beklentileri çok yüksek tutmayın. 

Not: Anıtkabir yürüyerek 20 dakika. Anıtkabir öncesi veya sonrası buraya gelebilirsiniz.

Başka yazılarımda görüşmek dileğiyle.
Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı