Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Gençlik Parkı - Ankara Tanıtım

Ankaralılar için parkın ilk hali, parkların modernize edilmiş eski dönemdeki park. 1943 ylında hizmete giren park o zamandan beri Ankara'nın bir simgesi oldu ve bitmek bilmeyen bir ziyaretçi akını ile milyonlar burayı gezdi, gördü. 10 yıl öncesine kadar eski modernliğini ve nezihliğini kaybeden park restore edildi yıllarca ve yeniden güvenli bir yer haline geldi. Parkta başta lunapark olmak üzere sergi salonları, kafeler, çay bahçeleri ile gezilip görülebilecek bir mekan oldu. 

Ulus metro durağında inerek 5 dakikada gidebilirsiniz. Ulus heykelden 15 dakika da Ankara tarihini seyrederek bu güzel parka gelebilirsiniz.

Modern Ulus'un Ankara Spor Salonu,19 Mayıs Stadyumu ile üçlemeyi tamamlıyor. Yeni yüzüyle çeşitli konserlere, sergilere ev sahipliği yaparak tüm yaş gruplarına hitap ediyor. Ankara'da yaşamış bir büyüğünüz varsa mutlaka burada bir anısı vardır. Şişman amcanın dondurması burada meşhurdur. Oradan dondurma yemenin farkını o dönemin büyükleri yaşamış. Ulus'u gezdikten sonra buraya gelip biraz soluklanıp Kızılay'a gidebilirsiniz. Burayı görmeden Ankara'dan gitmeyin.

Başka yazılarımda görüşmek dileğiyle...
Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı