Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Göksu Parkı -Ankara

 Göksu Parkı Eryaman'da bulunan, Ankara'nın en büyük parklarından biridir. 2003 yılı sonunda hizmete açılan bu parkta kafe,piknik yerleri,restoran,yürüyüş ve koşu yolları mevcuttur.Artık Batıkent-Sincan metro hattı sayesiyle parkın konumu ve etrafındaki evlerinde önemi artmıştır. Göksu Parkı diyince tabiki ilk akla gelen gölettir. Büyük çapta oluşturulmuş gölet etrafındaki yeşil alanlarıyla özellikle gece şahane bir görüntü oluşturmaktadır.
 Bilenlerin eskiden burası sazlıktı dediği bu parkta ,dağ kızağı, go kart,su bisikleti,halı saha ,tenis kortları,basketbol sahaları bulunmaktadır.Göksu Parkı Kızılay'a 25 km uzaklıktadır.
Göksu Parkı 508.000 metrekarelik
alana sahiptir.Göksu Parkı piknik yapmak için ideal bir yer .Son zamanlarda çevredeki evlerin rahatsız olmasından dolayı mangalın yasaklanması durumu var. Göksu Parkı'nın kafelerinin içinde salıncak olması da ayrı bir görsellik ve güzellik katmış buralara.
Ada Restaurant Göksu'da düğün yapacak çiftlerin vazgeçilmez adresi. Sabahtan çimlerde, gölette çeşitli fotoğraf çeken çiftler burada kusursuz hizmet sunan Ada Restaurant'da dünya evine girmektedir.
Ayrıca göletin içindeki ördekler çocuklar için de oldukça ilgi çekici.
Göletin etrafını yavaşça dolaşan tren ise ailelerin vazgeçilmezi.Çocuklarıyla birlikte trene binen aileler için keyifli vakit geçirmek kaçınılmaz oluyor.
Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı