Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Seğmenler Parkı -Ankara

Seğmenler Parkı Ankara da 1983 yılında açılmıştır.67 bin metrekarelik bir alanı kaplayan parkın içinde çocuk bahçesi ve havuzlar bulunmaktadır.

 Seğmenler parkı'nın içinde bir de küçük çocuk tiyatroları gösterimi amacıyla amfisi bulunmaktadır. Ancak uzun zamandır kullanıldığını görmedim.
Seğmenler Parkı  çok bilinmemekle birlikte tenhalığıyla dikkat çekmektedir.Yeşilin ve oksijenin bol olduğu, köpekleri olan insanların çok rahat ettiği bu park gün içinde piknik yapanları da ağırlamaktadır.(Mangal yasaktır.)


 Seğmenler Parkı
Kuğulupark'ın ilerisinde  elçiliklerin yoğunlaştığı kısımda bulunmaktadır.Özellikle turistlerin ve elçiliklerde görev yapanların ziyaret ettiği bu parkta fotoğraf makinenizi yanınıza almayı unutmayın.Gazetenizi,kitabınızı alın ve Seğmenler Parkı'nda kafanızı dinleyin.Doğayla baş başa olabileceğiniz bir yer.Seğmenler Parkı 23 Nisan kutlamalarına da zaman zaman şahit olmaktadır.




Seğmenler Parkı kışın da ayrı bir zevk vermektedir.Arkadaş gruplarıyla gelen özellikle lise ve üniversite öğrencileri parkın müdavimlerinden.Çok geniş alana sahip bu parkta bir doğumgünü,düğün, yada çeşitli organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.
Güvenlik görevlileri az sayıdadır.Seğmenler Parkı
özellikle akşam saatleri çok tenhadır. Şehrin ortasında yer almasına rağmen çoğu kimsenin bilmediği bir parktır.Kuğulu Park kadar tanıtımı yapılmamış olmasındadır belki bilinmez ama tavsiyem gidip görmekte fayda var.

Yazar notu: Sonbaharda bu park ayrı bir lezzetli oluyor. Ağaçların yapraklarını toprağa bağışlarken hüznünü görebilirsiniz.

Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı