Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
MaYRıT. Blogger tarafından desteklenmektedir.

Karaağaç - Edirne

Edirne, Edirnee.. Osmanlı'nın bir zaman başkentliğini yapmış bu güzel şehrin gezilecek bir çok özel noktası var. Meriç Nehrinden ötesive berisi diyecek olursak berisinde Selimiye merkezli yerleşim, ötesinde de Karaağaç, Sarayiçi yer almaktadır.



Karaağaç haftasonları kaçamak yapılan sessizliğin ve doğanın içinde oldukça güzel bir kasaba. Karaağaç'a giderken Jandarma Şehitliği, Kent Ormanı, irili ufaklı kafeler görmek mümkün. Girişinde yel değirmenli bir kavşaktan sola dönün ve fotoğraf makinenizle çekmelere doyamayacağınız eski evleri, düzenli sokakları ve neşeli insanları çekebilirsiniz.





                                                                                 Trakya Üniversitesi'nin Güzel Sanatlar Fakültesi, Lozan Anıtı, Publar, Kafeler, Eski Tren Garı, Heykel Müzesi bulunmaktadır. Hepsini iç içe görmeniz mümkün. Yaz, kış ne zaman buraya gelseniz hep farklı bir güzellik hep başka bir aşkla bakarsınız.




Sevgilinizle veya sevdiklerinizle bisiklet kiralayıp buraları gezmeniz mümkün. Edirne merkezden  burası yaklaşık 15 dakika bisikletle. Arnavut kaldırımlı taşlardan seke seke şirin kasabaya ulaşabilirsiniz. Aşkınızı, makinenizi ve bu kasabaya bakacak güzel gözlerinizi alıp gelin. 

Sonraki yazılarımda buluşmak dileğiyle.
Paylaş:Facebook Twitter Google+

0 yorum:

Yorum Gönder

Online Ziyaretçi

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı